KBC-495V28-50 Vnitřní kamerový set

KBC-495V28-50 Vnitřní kamerový set
Nové
Výrobce: BOSCH
Kód: C180007
Cena: 24 084,-
Množství:
Set kamery Dinion 495, objektiv 2.8 - 11 mm, napájení 24 V, držák MTC-G1001

Popis: Kamerové sestavy pro vnitřní použití řady KBC představují ekonomicky nejvýhodnější sady dostupné pro vnitřní aplikace. Tyto jednotky snižují dobu nutnou pro instalaci na úplné minimum. K získání kvalitního obrazu stačí prakticky pro všechny vnitřní aplikace pouze připojit napájecí kabel a videokabel. Součástí balení je také nástěnný držák.
Základem kamerové sestavy pro vnitřní použití je řada kamer Dinion. Modelová řada kamer Dinion zahrnuje verze se standardním a vysokým rozlišením, stejně jako černobílé a barevné verze. Součástí těchto kamerových sestav je navíc zkompletovaný varifokální objektiv, díky němuž lze přímo na místě instalace nastavit zorné pole a zajistit tak optimální pokrytí dané oblasti.
Každá kamera je pro dálkové ovládání vybavena inovativní technologií Bilinx od společnosti Bosch pro obousměrnou komunikaci. Technologie Bilinx využívá pro přenos poplachových a stavových zpráv standardní videokabel, čímž je dosaženo vynikajících výsledků a zároveň jednoduché instalace.
Kamerovou sestavu lze použít na mnoha místech, jako jsou centra měst, čerpací stanice, průmyslové areály, prostory pro přepravu osob a dopravu, vlastně pro jakékoli vnitřní použití.
Nacházíte se v oddělení Kamerové sety do vnitřního prostředí
Předchozí detail Následující detail
Generováno programem WebGen.cz